Friday, May 14, 2010

Neekeri-sanasta pelleilylle loppu kerrasta. Ne jotka eivät suomenkieltä ymmärrä menkööt takaisin Timbuktuun

Kaikki joilla on Musti-niminen koira niin olisi syytä loukkaantua kun yritetään mustit muuttaa neekereiksi?

Näin on .. ja pistetääs taas banaania poskeen ;) Kissauveela soidessa taustalla

Asiat asioina ja neekerit neekereinä keskustelu jatkukoon demlamafian ryssä-sanaa äidinkielenäänkin käyttävistä kommaritaustan äidinmaidossaan imeneistä hurripiruista huolimatta

Suomi suomalaisille ja suomenkieli olkoon keskinäinen viiteryhmämme. Älköön sitä joku tai jotkin kommariverta maiskuttelevat pirut tulko raiskaamaan erilaisina "valtionsyyttäjinä" tai muina farisealaisina. Perkele: Ruotsinkieli tuolla perusteella rasistinen kieli ja kiellettävä kokonaan ( ryssa, ryssar, ryssarna etc)



Lukekaa lisää neekerikirjallisuutta niin opitte mitä tarkoittaa neekeri ja se kuka tässä ketäkin solvaa, kiihottaa vai onko kyseessä normaali lukuelämys?

Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehdon kommentti taltioitu tähän kopioksi facebook keskusteluista

-----------------------------------------------------------------

Ohessa neekeri-sanasta keskustelua Ruotsista ja siitä että on turha väittää neekeri-sanan olevan erikseen jtkn kansankiihotusta. Valtionsyyttäjä mika illman ja demlarunkkarikaverinsa saavat kastella pöksynsä ihan itsekseen:


Ohessa Julkisen Sanan Neuvoston mukainen nettilainaus missä linkki juttuun mukana:

http://www.uusisuomi.fi/kulttuuri/81951-ruotsin-radiossa-sai-sanoa-neekeriksi-tassa-perustelut

Ruotsin radiossa sai sanoa neekeriksi - tässä perustelut

Ruotsin radiossa sai sanoa neekeriksi - tässä perustelut
Julkaistu: 11.1.2010 15:28

Tunnettu ruotsalainen urheilukommentaattori Glenn Hysén ei joudu syytteeseen käytettyään radio-ohjelmassa useasti sanaa neekeri puhuessaan englantilaisesta jalkapalloilijasta. Maan oikeuskanslerin mukaan kysymys ei ollut kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Oikeuskansleri totesi ratkaisussaan, että neekeri-sanan sisältöä voidaan tavanomaisesti tätä nykyä pitää halventavana tai epäkunnioittavana. Sanan käyttöä ei voida kuitenkaan aina pitää rangaistavana, vaan huomiota tulee kiinnittää muun muassa siihen, missä tarkoituksessa ja missä yhteydessä ilmaisua käytetään.

Radio-ohjelman tarkoituksen ja kepeän sisällön takia oikeuskansleri katsoi, että sanaa ei ollut käytetty tarkoituksessa kohdistaa vihaa tiettyä kansanryhmää kohtaan.

Asiasta oli ilmoittanut oikeuskanslerille radio-ohjelmaa kuunnellut yksityishenkilö.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensin lakialan palvelu Edilex, joka viittasi uutisessaan ruotsalaiseen Dagens Juridik -palveluun.



----------------------------------------------------------

http://neekeri-sanasta.blogspot.com/